U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retourverzending zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Ruach geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u bijgaand formulier invullen. Na ontvangst en controle van uw retour zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten. Eventuele schade, zogenaamde waardevermindering, zal met het creditbedrag worden verrekend.

Waardevermindering
De consument is aansprakelijk voor waardevermindering van het product als dat een gevolg is van de manier van omgaan met het product die verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.

Uitsluiting herroepingsrecht
Boeketten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

    Nadat uw retour is aangemeld kunt u deze versturen naar;

    Ruach Bloemen en Lifestyle
    Molenstraat 4c
    8064 DH Zwartsluis